Om deze banner te kunnen bekijken, moet je Adobe Flash player installeren.

vrijdag 27 augustus 2010

Villa Vanthilt neemt afscheid

Na 48 uitzendingen, 292 gesprekken, 368 praatgasten en 2480 minuten livetelevisie neemt Marcel zondag afscheid van zijn villa en van Kortrijk. Hij doet dat in stijl met een bijzonder feestelijke aflevering, veel mooie gasten en enkele speciale verrassingsacts.

Karel De Gucht

Karel De Gucht heeft als Europees commissaris voor Handel de voorbije maanden weer heel wat afgereisd. Zaterdagmorgen komt hij terug uit Vietnam en zondag zit hij al op de zetel bij Marcel. Weinig mensen weten dat De Gucht houdt van design. Kortrijk is als designstad de uitgelezen plek om het met mijnheer De Gucht over een van zijn verborgen passies te hebben.

Sven De Leijer

Vanaf maandag neemt Michiel Devlieger met De laatste show de fakkel over van Marcel. Een van zijn vaste gasten blijft publieksopwarmer Sven De Leijer. Sven heeft speciaal voor Marcel alle afleveringen van Villa Vanthilt bekeken en komt de geestigste fragmenten op zijn eigen welgekende manier voorstellen.

Hoeden van Waregem Koerse

Op 31 augustus vindt in Waregem de bekendste paardenkoers van Vlaanderen plaats: Waregem Koerse. Een onmiskenbaar onderdeel van dat evenement is de aanwezigheid van de meest exuberante hoeden. De voorzitter en organisator van Waregem Koerse, baron Philippe Casier, brengt tien dames met tot de verbeelding sprekende hoofddeksels mee naar de villa van Marcel.

Lieven Lybeer en Stefaan De Clerck in een kermiskraam

Na vijf weken in Kortrijk nemen waarnemend burgemeester Lieven Lybeer en burgemeester Stefaan De Clerck afscheid van Villa Vanthilt. Om de villa gepast af te sluiten baten de twee burgemeesters zondagavond samen een eendjeskraam uit. De aanwezige Kortrijkzanen mogen de ganse uitzending eendjes vissen en kunnen prachtige prijzen winnen.

Verrassingsact met Lien Van de Kelder

Lien Van de Kelder is druk bezig met opnames voor Zone Stad en het dubben van animatiefilms. Lien werd geboren in Kortrijk en neemt zondag op haar manier afscheid van Villa Vanthilt. Om erachter te komen wat ze precies met wie van plan is, zit er maar één ding: kijken!

Live tatoeage

Tattoo Mike was al eens te gast in de villa om een prachtige tatoeage van Marcel op een achterwerk te laten zien. Als kroon op het werk zet hij zondag live in het programma een tatoeage van Marcel bij stand-upcomedian Bram Vanden Broecke. Waar de tatoeage terecht komt, is voorlopig nog een vraagteken.

Recordpoging in ‘marcellekes'

Voor de allerlaatste uitzending wil Marcel zo veel mogelijk mensen voor de villa in een marcelleke zien staan. Haal dus allemaal uw onderlijfke uit de kast en kom zondag rond 21 uur naar Kortrijk!

Drieduizend moto's door Kortrijk

De laatste zondag van augustus is elk jaar opnieuw het speeltoneel van het vlastreffen. Duizenden ronkende motoren fleuren dan het Kortrijkse stadscentrum op. De mooiste, snelste en duurste moto's staan zondag opgesteld op de Grote Markt.

Bart Peeters

Bart Peeters komt dit najaar met een nieuwe plaat en een daaropvolgende concerttournee. De ideale man gaat op 7 oktober in première in de Ancienne Belgique, daarna vertrekt hij op tournee door Vlaanderen en Nederland tot eind mei 2011. Peeters werd tijdens de laatste MIA's verkozen tot de beste Nederlandstalige artiest en is bijgevolg de ideale man om zondag het seizoen van Villa Vanthilt gepast af te sluiten.

Geen opmerkingen: