Om deze banner te kunnen bekijken, moet je Adobe Flash player installeren.

dinsdag 3 augustus 2010

Marcel Vanthilt inspireert zelfstandigen

Villa Vanthilt is zonder twijfel een positieve zaak voor de zelfstandigen op de Grote Markt. Sommigen pakken zelfs uit met een of andere actie.

‘Een geweldig initiatief toch van de stad', opent Fernand Spreutels die op de Grote Markt café Leffe uitbaat. Zo lang Villa Vanthilt loopt, werd café Leffe omgedoopt tot Vanthiltcafé. Tussen 21uur en middernacht ontvangen klanten drie biertjes van 't vat voor de prijs van twee. ‘Eigenlijk doe ik dit omdat ik de inspanningen van de stad steun', getuigt Fernand.

Of Spreutels Marcel Vanthilt en zijn gasten al mocht verwelkomen in zijn zaak. ‘Ze komen hier regelmatig wat eten', klinkt het trots.

Café Leffe is niet de enige zaak die uitpakt met een initiatief. Zo kan in Hotel Damier nog altijd een Villa Vanthilt-arrangement worden geboekt. ‘Dit speciaal arrangement blijft geldig tot eind augustus en is enkel rechtstreeks te boeken in het hotel', liet manager Annick De Clerck eerder weten.

bron: www.nieuwsblad.be

1 opmerking:

Anoniem zei

En zo zouden er meer moeten zijn. Het is de moment om de bezoekers van de Grote Markt te verwennen ipv ze om 23u al weg te jagen van je terras omdat je de bar wil sluiten op een zomerse dag!