Om deze banner te kunnen bekijken, moet je Adobe Flash player installeren.

zondag 22 augustus 2010

De gasten voor de laatste week

maandag 23 augustus
Saartje Vandendriessche maakt in oktober haar debuut op Ketnet. Acteur Jan Van Looveren verrast in Zot van A, de nieuwe film van Jan Verheyen. Hij speelt in de film de rol van een homoseksuele badmeester. Twintig jaar geleden overleed Wim De Craene, een van de grootste singer-songwriters van Vlaanderen. Andrea Croonenberghs, Della Bossiers, Lander, Mira en Tom Van Landuyt brengen een hommage aan de legendarische muzikant.

dinsdag 24 augustus
Ray Cokes heeft besloten om Belg te worden en zijn oude vriend Marcel Vanthilt wil hem alles bijbrengen om te overleven in ons land. Het leven van Barbara Gandolfi kan meteen verfilmd worden. Haar veelbesproken vriendschap met de Franse topacteur Jean-Paul Belmondo, clubs en snelle wagens… 1960 is het geboortejaar van Guy Swinnen en Bea Van der Maat, en het wordt ook de titel van de theatertournee waarmee ze door Vlaanderen trekken. Speciaal voor de verjaardag van Marcel speelt de legendarische punkband The Kids op de Grote Markt van Kortrijk.

woensdag 25 augustus
Bart De Pauw is centrale gast van het Filmfestival van Oostende. Hij maakte een selectie van films die er te zien zullen zijn. De Amerikaanse Christian Cantwell is de wereldkampioen kogelstoten. Hij is in ons land om op de Memorial Van Damme een kogel van meer dan zeven kilo de lucht in te stoten. De muziek komt van het Nederlandse duo The Opposites. Zij brengen hun hit Licht uit.

donderdag 26 augustus
In het NTGent wordt hard gewerkt aan de openingsproductie: Aïda, de eerste onder de artistieke leiding van Wim Opbrouck. Het slavenkoor van Aïda zal in stijl afsluiten en op de Grote Markt van Kortrijk de Triomfmars van Verdi brengen. Vanaf maandag is MNM-boegbeeld Peter Van de Veire weer op post voor De Grote Peter Van De Veire Ochtendshow. Hij blijft hij nog één keer laat op, om zich in de zetel van Villa Vanthilt te nestelen. Peter Van den Begin en Tom Van Dyck spelen de hoofdrol in de nieuwe film Frits en Freddy. In Villa Vanthilt zie je exclusief de eerste beelden.

Geen opmerkingen: