Om deze banner te kunnen bekijken, moet je Adobe Flash player installeren.

maandag 26 juli 2010

Villa Vanthilt klaar voor uitzending vanuit Kortrijk

In Kortrijk begint vanavond het tweede deel van Villa Vanthilt. Het zomerse praatprogramma staat nog tot eind augustus op de Grote Markt, en zendt er bijna elke avond live uit. Het indrukwekkende decor zal ook in Kortrijk ongetwijfeld elke avond volk naar de Grote Markt lokken.

Voor Kortrijk betekent dat alvast, met elke avond uitzending in prime-time een mooie promotie, klonk het bij schepen Wout Maddens. Marcel Vanthilt zelf kampeert vijf weken in Kortrijk. "Ik ben natuurlijk al ooit in Kortrijk geweest, maar nu wil de tijd nemen om hier ook één en ander te bezoeken, zoals het winkelcentrum K in Kortrijk," zegt Marcel Vanthilt. Over de locatie is Vanthilt enthousiast. "Het is een prachtige locatie. We zitten eigenlijk voor het eerst echt midden de mensen."

Villa Vanthilt is van zondagavond tot en met donderdagavond te zien op één, rechtstreeks vanop de Grote Markt. Er zal ook veel aandacht zijn voor Kortrijk. Zo is er vanavond een rechtstreekse webcamverbinding met waarnemend burgemeester Lieven Lybeer. Die is momenteel op vakantie in Sardinië. En zondag is er een 'Kortrijkdag'.

Video Villa Vanthilt in Kortrijk

bron: www.wtv.be

Geen opmerkingen: